Home

Geschreven door Super User op . Geplaatst in Laatste nieuws archief.

Avanti Wilskracht gaat vol energie de samenwerking aan met Energieloket Enschede

Het Energieloket Enschede is een initiatief vanuit de Gemeente Enschede die probeert al haar inwoners zuiniger en bewuster met energie om te gaan. Dit doen ze onder andere door de energiebesparingsactie waarbij inwoners van Enschede energiebesparende producten kunnen bestellen en ophalen. Hierdoor ontstaat een win-win situatie, de inwoners besparen geld en de gemeente ziet de leefomgeving gezonder worden.

Sinds kort is Avanti Wilskracht een samenwerking gestart met het Energieloket Enschede. Met als doelstelling om de toegankelijkheid tot de producten en diensten makkelijker te maken voor de leden en omwonenden. Energieloket Enschede heeft een subsidie ontvangen wat het mogelijk maakt om alle inwoners te voorzien van gratis producten.

Voor leden en bezoekers van Avanti Wilskracht houdt dit concreet in dat er kosteloos energiebesparende producten afgehaald kunnen worden in het clubgebouw. Uiteraard wordt er middels een checklist wel bijgehouden welke producten naar welk huishouden verstrekt zijn. Elke dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur is er tijdens het Repair Café de mogelijkheid om de volgende producten op te halen:

Dinsdag 28 september is de eerste mogelijkheid.

Voor meer informatie over het energieloket, kijk op www.energieloket-enschede.nl