Skip to main content

In Memoriam Bennie Voogsgeerd

Publicatiedatum: 06 november 2023

In Memoriam

Bennie Voogsgeerd

15 september 1956 – 3 november 2023

 

Afgelopen vrijdag ontvingen wij het verdrietige nieuws dat Bennie Voogsgeerd is overleden.

Bennie was lid van Avanti Wilskracht sinds juli 1987.

Naast dat hij elftalbegeleider is geweest en zich heeft ingezet bij het terreinbeheer op het sportpark kan als zijn grootste verdienste genoemd worden het vervullen van vele uren achter de bar om bezoekers en leden van onze vereniging van een drankje te voorzien. Altijd opgewekt en in voor een praatje was hij de laatste 15 jaar zowel zaterdag als zondag voor dag en dauw present om de bar te openen.

Het was schrikken begin september. Bennie vertelde het nieuws dat er een ongeneeslijke ziekte bij hem was geconstateerd. Hij heeft hij zijn taken toen neer moeten leggen, het ging niet meer.

De opening van onze verbouwde kantine is vorige maand nog verricht door Bennie, waar hij tot zijn verrassing benoemd werd tot Lid van Verdienste voor zijn jarenlange inzet. In de toespraak die middag werd zijn inzet geroemd en mocht hij een luid applaus in ontvangst nemen.

Daarna is het helaas snel bergafwaarts gegaan met zijn gezondheid en is hij in de nacht van 2 op 3 november op 67-jarige leeftijd overleden.

We moeten afscheid nemen van Bennie; een Avanti-man in hart en nieren die hard gemist gaat worden.

Wij wensen de familie veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Bestuur Avanti Wilskracht