Campagne’ Koken bij Avanti Wilskracht’ succesvol!

De afgelopen weken zijn er door Theussing Hypotheken en Avanti Wilskracht verschillende acties opgezet om donateurs en deelnemers te werven voor de campagne van Samen voor de Buurt. Dit heeft ertoe geleid dat we meer dan €1.000,- binnen gehaald hebben!

Allereerst willen wij alle donateurs bedanken voor hun bijdrage. Dankzij hen kunnen wij het initiatief realiseren. Daarnaast willen wij de Jumbo bedanken voor een bijdrage voor elke workshop die wordt gegeven.

De benodigde materialen en ingrediënten kunnen nu worden aangeschaft, zodat we na de feestdagen de eerste workshop kunnen uitvoeren. Door een verlenging van de lockdown moeten we sowieso tot 14 januari onze kantine sluiten om 17.00 uur. Vandaar dat we er voor hebben gekozen om de eerste kookworkshop te plannen op maandag 17 januari, van 15.00 uur tot 19.00 uur.

Lijkt het jou leuk om deel te nemen aan de kookavond, geef je snel op want er is een beperkte beschikbaarheid. Er is namelijk ruimte voor 6 personen per avond. Geef je op via www.samenvoordebuurt.nl en ga naar ‘’koken bij Avanti’’.

Donateurs die meer dan €50,- gedoneerd worden zullen sowieso uitgenodigd worden om deel te nemen op 17 januari.

  • Hits: 1170

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media