Skip to main content

Lid van verdienste Truus Elfrink overleden

Afgelopen woensdag 25 mei is op 72 jarige leeftijd ons lid van verdienste Truus Elfrink overleden.

Truus geboren in Losser is door haar huwelijk met Leo in Glanerbrug met name in de Beekhoek terecht gekomen. Maar niet alleen wonen, vanaf het begin is zij op vele fronten als vrijwilliger actief geworden. En bij ons Avanti Wilskracht is zij voor heel veel leden bekend als de koningin van de keuken op het weekendkamp. Jarenlang heeft zij daar samen met Leo de leiding gehad. Truus met het hoedje op en de schort voor regelde het gehele reilen en zeilen wat betreft het eten en drinken op het weekendkamp.

Daarnaast was zij altijd in voor andere taken binnen de club. Zo hebben ze samen de laatste tijd de bingo avonden verzorgd. Helaas ging haar gezondheid de laatste jaren achteruit. Ze kon dat niet meer doen wat ze graag zou willen, iets doen en onder de mensen komen. Ze werd steeds meer aan huis gekluisterd en de laatste maanden kwam ze bijna niet meer uit bed.

Wij als Avanti Wilskracht haar veel heel veel dank verschuldigd voor alles wat zij voor de club heeft gedaan.

Wij wensen Leo, kinderen en kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

De plechtigheden waarvoor een ieder is uitgenodigd zijn als volgt.
Dinsdagavond om 19.00 uur de Avondwake in de parochiekerk. Na afloop is er gelegenheid om persoonlijk afscheid van Truus te nemen en de famiie te condoleren bij hen thuis Glanerbrugstr. 44

Woensdagmiddag is om 15.00 uur de uitvaartdienst wederom in de parochiekerk.

Hierna zal om 17.15 uur de crematie plaatsvinden in besloten kring.

  • Hits: 2622