Wintergames eindigen met lente kriebels

De laatste editie van de wintergames ging op een zonovergoten woensdagmiddag van start. Een fanatieke groep had levend stratego en een stormbaanestafette op het programma staan.

De dag begon bij de stormbaan, waarbij de groep in tweeën werd gedeeld. De twee groepen gingen de strijd met elkaar aan wie als snelst door de stormbaan kwam. De moeilijkheidsgraad werd nog wat verhoogd door verschillende obstakels toe te voegen aan het parcours. De allersnelste ontving een VVV-bon!

Het tweede onderdeel begon na een korte drinkpauze. Levend stratego ging van start en is een spel waarbij iedereen een kaart ontvangt en zorgt dat je erachter komt welke kaart je tegenstander heeft. Hier kom je achter door hem/haar te tikken. Na enkele potjes gespeeld te hebben, eindigden we op de stormbaan waar de moegestreden deelnemers nog lekker vrij konden springen.

Terugblikkend kunnen we als organisatie concluderen dat het zeer geslaagde wintergames aren. Een leuke mix van deelnemers, waarbij enkele gezichten zelfs elke middag te zien waren. De zeer wisselende weersomstandigheden (regen, sneeuw, zon) zorgden ervoor dat er een gevarieerd programma aangeboden kon worden. Dank voor de deelname en tot snel bij de volgende activiteiten op ’t Zoutendijk!

Bekijk hier de foto's.

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media