Lopen met Wilskracht blijkt groot succes!

Begin maart is de wandelcompetitie opgestart vanuit Avanti Wilskracht, genaamd Lopen met Wilskracht. Hierbij werd gebruik gemaakt van de bestaande app ‘Ommetje”. Deze was gratis te downloaden in de play store of app store. Met behulp van deze app werd er een competitie gemaakt en kon je meedoen met een specifieke code die je ontving als je jezelf had ingeschreven. We begonnen op 1 maart met 30 deelnemers!

Al vanaf dag één werd er volop gestreden om de eerste punten op te rapen die er te verdienen waren. Denk hierbij aan het ommetje van 20 minuten, maar ook het dagen achter elkaar aan lopen en het delen van je wandeling. Zo waren B. Ekelhof & B. Weenink al vanaf de start te vinden in de top 3. Dit hebben ze tot heden volgehouden, terwijl deze top 3 wel een nieuwe kandidaat heeft voor de eindzege, namelijk B. Reuvers. Ook de plekken 5 t/m 10 waren werden de periode bezet door een aantal vaste namen: Coby, M. Weus & J.Kortink. Laatstgenoemde heeft zelfs nog de top drie van dichtbij mogen mee maken in de eerste dagen. Het is niet altijd belangrijk om bovenin te eindigen, maar om je eigen doelen te realiseren. Investeren in jezelf en het vooral proberen vol te houden! Daarom is het mooi te zien dat de meeste wandelaars tot de laatste dag van maart hun ommetjes zijn blijven lopen.

De app blijft bestaan en wandelaars kunnen zelf bepalen of ze verder gaan met punten verzamelen. We hopen dat je nog veel punten mag verzamelen! Wat wel belangrijk is om te vermelden is dat Avanti Wilskracht de organisatie tot 1 april op zich had, en dus niet meer eindverantwoordelijk is.

De eindoverwinning is gegaan naar Bert Weenink! Gefeliciteerd! We nemen contact met je op.

Verder wil ik alle andere deelnemers bedanken, het was een sportieve en spannende competitie! 

Namens Avanti Wilskracht bedanken wij ook Nijhuis schoenen Glanebrug die de geweldige prijs heeft geleverd!!

Ruben Kortink

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media