Veel werk verzet op het Zoutendijk

Afgelopen weekend was het eindelijk weer eens gezellig druk op het Zoutendijk. Veel bekerwedstrijden werkten aanstekelijk voor veel mensen om weer eens naar het sportpark te komen. En de vaste bezoekers hebben allicht opgemerkt dat er in de afgelopen periode veel werk is verzet. Jammer is het dat de gemeente nu pas bezig is met het aanleggen van het nieuwe kunstgras op veld 4. Hierdoor maakt het allemaal nog een rommelige indruk. Maar als het allemaal lukt ligt het veld er aan het eind van deze maand stralend bij. Maar wat is er wel gebeurd.

Meest opvallend is de brandtrap die verwijderd is. Veel teams die in hun competitie kampioen waren geworden hebben deze trap gebruikt om zich door de supporters te laten huldigen. Maar dat is dus verleden tijd. Doordat er een compleet nieuw brand alarmeringssysteem is geïnstalleerd (in goed overleg en met de goedkeuring van de brandweer) was de trap overbodig, reden dus om hem te verwijderen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om indien nodig het terras meer bij het clublokaal te betrekken. Een terras overigens dat behoorlijk is uitgebreid. Door enkele gevaarlijke speeltoestellen te verwijderen , anderen te verplaatsen en de kapotte toestellen te repareren is de speeltuin nu weer een mooie speelplek geworden. Een deel van de zitbanken is vernieuwd een ander deel zal medio volgend jaar worden vervangen omdat ze aan het eind zijn.

Aan de buitenkant van het clubgebouw is het schilderwerk gedaan, een nieuwe boei aangebracht kortom heel veel werk is en wordt er verzet. Daarnaast worden ook de normale dagtaken uitgevoerd, zoals het opruimen van het zwerfafval dat dagelijks op en naast de velden wordt achtergelaten. En niet alleen wordt dit afval opgeruimd op de velden ook de omgeving van het Zoutendijk wordt door de mensen van Joost schoon gehouden. Denk daarbij ook maar eens aan het klimbos.

Dan de werkzaamheden die altijd moeten gebeuren aan het begin van een nieuw seizoen. Grasvelden waarop de lijnen weer uitgezet moeten worden, goals die worden voorzien van nieuwe doelnetten en velden die nog eens worden gecontroleerd of er geen glas of stenen meer op liggen. En om u een impressie tegen van wat er is gedaan bijgaand enkele foto’s zodat u dat alvast kunt zien.

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media