Muzikale kennis getest bij de Wintergames

Afgelopen woensdag was de derde editie van de Wintergames. Stratego, bumperbal en een muziek bingo stonden op de planning. 

De dag startte met een geweldige groep enthousiastelingen. Er werd gestart met een partijspel met bumperballen om vervolgens iedereen een blokje te geven om lekker een potje blokjesvoetbal te spelen. Na intensief buiten te zijn geweest, werd er een pauze gehouden.

Het programma werd hervat met een muziekbingo. Verschillende prijsjes zaten te wachten op de rechtmatige eigenaar. Na even wachten werd daar het eerste verlossende woord geroepen: “BINGO”. Tijdens de verschillende muzieknummers werd volop meegezongen. Na 6 spannende potjes te hebben gespeeld, werd ervoor gekozen om volgende week het fantastische spel ‘levendstratego’ te spelen. 

Wij hopen volgende week woensdag bij de laatste editie een mooie grote groep te hebben, zodat we een geweldige laatste editie hebben van de Wintergames. Een spectaculaire afsluiting met een grote stormbaan staat op de planning! Zien we jou ook verschijnen?

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media