Skip to main content

Jubileumcomite en alle medewerkers hartelijk bedankt

Wat een heerlijke dag was het zaterdag 26 juni j.l. Een heerlijk weertje en volop gezelligheid en plezier op het Zoutendijk.

In de morgenuren waren de kinderen aan de beurt, vanaf 12.00 uur was het tijd voor de reunie. Er waren redelijk wat leden en oud leden aanwezig maar het hadden er best meer kunnen en mogen zijn. Tijdens de reunie werden de twee nieuwe ereleden in het zonnetje gezet. Peter Huuskes als algemeen penningmeester benoemd tot lid van verdienste en werd de Jaap Goosen memorial uitgereikt aan Rick van der Veen.

Ook de afdeling voetbal deed nog even een duit in het zakje door het benoemen van diverse leden als lid van verdienste van deze afdeling.
Daarna was het de beurt aan de afdeling streetdance. Diverse leeftijdscategorien van deze afdeling lieten hun niet geringe capaciteiten zien aan het talrijk aanwezige publiek.
Hierna werd de er gevoetbald tussen een team van oud eerste elftal spelers tegen de huidige selectie. De oud spelers werden voor deze gelegenheid uitgerust met voor hen bekende shirt n.l. rood met de zwarte V. Zij konden na afloop nog een tijd gezellig met elkaar onder het genot van een hapje en drankje genieten van de geleverde prestatie.

En s'avonds de feestavond de weergoden bleven ons goed gezind. Zowel in als buiten de grote feesttent was de stemming voortreffelijk. Een geweldig stuk muziek door de band ENorm, veel heel veel publiek en publiek wat duidelijk zin had in een feestje. Tot in de kleine uurtjes bleef het dan ook gezellig.

Jubileumcomite en met jullie alle medewerkers heel hartelijk bedankt voor deze meer dan gezellige dag.

  • Hits: 1629