Skip to main content

Winnaar van de Jaap Goosen memorial 2022 Barry Siero

Op de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 7 januari j.l. is door Els Goosen (de vrouw van Jaap) de winnaar van de Jaap Goosen memorial 2022 bekend gemaakt. De eer viel dit keer te beurt aan algemeen voorzitter

Barry Siero

Onder luid applaus van de vele aanwezigen mocht Barry de bokaal in ontvangst nemen.

Natuurlijk nam hij na de uitreiking de microfoon ter hand om allereerst aan te geven dat hij erg verrast maar ook erg verheugd was dat hij de bokaal dit keer mee mocht nemen. Hij gaf daarbij duidelijk aan dat hij deze waardering niet in zijn eentje had verdiend maar samen met alle bestuursleden binnen de club .Hij deed nogmaals een dringend beroep op met name de jongere leden om niet alleen te profiteren van de mogelijkheden die Avanti Wilskracht hen biedt .  

Maar dat zij daar waar mogelijk helpen de club verder uit te bouwen.

Motivatie toekenning Jaap Goosen memorial 2022 aan

Barry Siero,

Barry is bij Avanti W. begonnen met het trainen van jeugdelftallen voetbal. Toenmalig algemeen voorzitter Vincent Hofste zag in Barry een meer dan goede opvolger van hem. Zo is het gekomen dat Barry vanaf de jaarvergadering in 2015 de positie van algemeen voorzitter bekleed.

Barry werd alom geprezen om zijn grappen en grollen, maar ook kon hij indien noodzakelijk erg serieus zijn. En dat laatste is hem tot nu toe in zijn functie als voorzitter zeer goed afgegaan. De laatste jaren waren voor hem maar ook voor zijn medebestuursleden niet de eenvoudigste.

In de eerste jaren van zijn voorzitterschap vond er een sterke ontwikkeling plaats binnen AW op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid. Dat was destijds onder Vincent ingezet maar Barry heeft dat op een voortreffelijke manier weten uit te bouwen.

Toen dat grotendeels goed op gang was deed corona zijn intrede. Jaren die op de vereniging de nodige invloed hebben gehad. Maar ook jaren waar van het bestuur de meer dan nodige inzet werd gevraagd. Iedere afdeling binnen de omni sportvereniging had in die periode de nodige problemen om sportief alles aan de gang te houden. Mede door de inzet van Barry is het gelukt om de omni sportvereniging in tact te houden.

De na corona periode kenmerkt zich door het verlies van veel kaderleden en dat op alle fronten en ook op dat gebied zal hij met zijn overtuigingskracht aan het werk moeten.

Niet alleen wij, Avanti Wilskracht, maken gebruik van zijn expertise, ook de gemeente Enschede klopt graag bij hem aan voor de nodige raad en daad. En dat draagt er ook toe bij dat wij als vereniging zeer goed bekend staan op allerlei fronten.

  • Hits: 685