Skip to main content

Noabersport, de kracht van verenigingen

KRACHT VAN VERENIGINGEN 
Kracht van Verenigingen is een project binnen Noabersport. Het project is medio november 2019 gestart en richt zich op jongeren van 8 tot en met 14 jaar. De bedoeling is om een individuele zorgindicatie bij deze jongeren te voorkomen of om de zorgindicatie om te zetten. Dit bereikt Kracht van Verenigingen met het opzetten van een dagbesteding.

DOEL
Het doel is de jongeren een plek te geven in de maatschappij. Zij hebben allemaal kwaliteiten, ongeacht de ondersteuningsbehoefte. De bestaande structuren van de verenigingen zijn de basis. Dit zijn de reguliere trainingen en wedstrijden.

BEGELEIDING
De jongeren krijgen professionele begeleiding van Fleur Huuskes. Zij staat de jongeren bij op maandag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 19.00 uur. De jongeren gaan samen wandelen, sporten of lekkere koekjes bakken. Aan het eind van de dag koken en eten zij samen. Klik hier om te zien hoe het eruit ziet. Fleur is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer: 06-57094930.

DUUR PROJECT
Dit project duurt drie jaar en wij hopen dat wij veel jongeren een gepaste plek kunnen bieden.